در حالی که مساله پخش زنده رقابتهای فوتبال لیگ برتر از طریق سیمای جمهوری اسلامی با تهدید فدراسیون فوتبال مبنی بر جلوگیری از ورود دوربین های تلویزیونی به ورزشگاهها به مرحله تعیین کننده ای رسیده بود، با دستور بی سابقه شورای امنیت ملی جمهوری اسلامی تهدید مزبور نقش بر آب شد.
باشگاههای فوتبال، به ویژه دو تیم پرهوادار پرسپولیس و استقلال با بدهی های چند ده میلیاردی، در موقعیت ورشکستگی و بدهی های آشکار رو به رو هستند و چاره درد مقطعی، پرداخت حق پخش تلویزیونی به تیمها است.
اما سیمای جمهوری اسلامی در پایان دوره ده ساله مدیرعاملی عزت الله ضرغامی با وجود داشتن اگهی های پرشمار در پخش مسابقه ها همچنان با تکیه به حمایت از سوی علی خامنه ای در برابر حق و حقوق باشگاهها محکم پایداری می کند.
در پی تهدید سازمان لیگ، شورای امنیت ملی وابسته به وزارت کشور و نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی با آگاهی از تبعات محرومیت جوانان از این تفریح کم خرج، در آغاز هفته پنجم وارد عمل شد و دستور به پخش تلویزیونی این مسابقه ها را صادر کرد.
این تصمیم به هفته ششم نیز کشیده شد. اما به گزارش خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی در فاصله یک روز تا دیدار استقلال (پیشتاز لیگ) با گسترش تبریز، ابراهیم ثنایی (مدیرعامل باشگاه پیکان) در پایان نشست محمود گودرزی (وزیر ورزش) با مدیران عامل باشگاه های فوتبال در گفته ای احتیاط آمیز، اعتراض باشگاهها را به این شکل بازتاب داد که: ” امیدواریم صدای باشگاه ها در خصوص حق پخش تلویزیونی به شورای امنیت ملی برسد، زیرا احساس می کنیم در این باره اطلاعات اشتباهی به آنها ارایه شده است.”
او در اشاره ای به ناتوانی وزیر و فدراسیون فوتبال همچنین گفت: “البته همه باید در این راستا کمک کنیم و اینگونه نیست فقط وزیر، رییس فدراسیون یا باشگاه ها کمک کنند. صدا و سیما سالانه از محل تبلیغات تلویزیونی بازی های فوتبال ۴۰ تا ۵۰ میلیارد درآمد دارد که حداقل یک سوم این درآمد باید به باشگاه ها پرداخت شود.”