محمد رضا باهنر، نایب رییس دوم مجلس ایران با بیان اینکه «نامشروع اعلام کردن دولت گذشته ادامه بحث فتنه است» گفت: «کسانی که این حرفها را میزنند، باید پاسخگو باشند.» یکی از روزنامهها اخیرا دولت احمدینژاد را دولت نامشروع خوانده است. اما پیش از این روزنامه این اکبر هاشمی رفسنجانی بود که در مصاحبههای خود به کرار دولت دهم را «دولتی نامشروع» مینامید. در همین راستا چند روز پیش و در حین دعوایی که مابین مهدی کوچکزاده و وزیر اطلاعات پیش آمد، کوچکزاده با لحن تندی گفته بود: «چرا هاشمی دولت قبل را نامشروع میدانم. نامشروع هاشمی و تمام کس و کارش است.»
به گزارش خبرگزاری فارس محمد رضا باهنر؛ چهرهی بانفوذ مجلس در یک نشست خبری با اشاره به اینکه یکی از روزنامههای اصلاحطلب، دولت گذشته را نامشروع خوانده گفت: «دولت گذشته از مشروعیت برخوردار بود و نامشروع اعلام کردن دولت گذشته ادامه بحث فتنه است چون سران فتنه همین موضوع را مطرح میکردند و هزینه زیادی را به خود و کشور وارد کردند و این نوع حرف دنباله حرف آنهاست و کسانی که این حرفها را میزنند، باید پاسخگو باشند.»
باهنر با بیان اینکه «بنده هم نسبت به دولت گذشته نقد داشتم»، گفت: «اما نامشروع خواندن دولت گذشته کوبیدن به طبل فتنهگران است و نظام هم اجازه نمیدهد بعضی از فتنهگران سر از لانههای خود بیرون بیاورند و تجربه مذموم را تجربه کنند. آنهایی که این حرفها را میزنند، باید هزینهها را قبول کنند.»
در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ که حکومت ایران محمود احمدینژاد را برندهی آن اعلام کرد اعتراضات گستردهای در ایران پدید امد که در جریان آن هزاران نفر کشته و مجروح و به حبس کشیده شدهاند. همچنین دو تن از نامزدهای آن انتخابات، آقای موسوی و کروبی هم با بیان اینکه در آن انتخابات یک تقلب سازمان یافته صورت گرفته بود به آن اعتراض کردند اما آنان نیز بیش از سه سال است که در حصر خانگی قرار گرفتهاند.
محمدرضا باهنر در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مقامهای دولت یازدهم نیز گفت اگر «عرضه» جلوگیری از برخی دیدارهای هیاتهای خارجی در ایران را ندارند٬ مجلس وارد عمل خواهد شد.
آقای باهنر دیدار کاترین اشتون با گروهی از فعالان حقوق بشر و زن در تهران را همچنین «محکوم» کرده است.
وی گفته این دیدار «مذموم» ٬ «سخیف» و «محکوم» است و «یک فرد خارجی در این کشور میهمان است و حق ندارد بدون اجازه میزبان حرکت دزدانهای انجام دهد.»
این نماینده مجلس در ادامه سخنان خود خطاب به مقامهای دولتی گفته «اگر آقایان عرضه ندارند از سیاستهای نظام مراقبت کنند باید فکر دیگری کرد و مجلس تصمیم دیگری خواهد گرفت.»
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در عین حال از مسئولان وزارت امور خارجه و اطلاعات خواسته در این زمینه «پاسخگو» باشند و اعلام کنند که آیا از این ملاقات مطلع بودهاند یا نه.
وی همچنین اظهار کرده «اگر مسئولین ما از این دیدارها مطلع بودند، قطعا خطا کردهاند و باید جبران کنند واگر اظهار بیاطلاعی کنند عذر بدتر از گناه است.»
محافظهکاران تندرو و نزدیکان علی خامنهای از دیدار هفته گذشته اشتون با گروهی از فعالان حقوق بشر در تهران به شدت خشمگین هستند. صادق لاریجانی و علی لاریجانی برادرانی که ریاست دو قوه قضائیه و مقننه را بر عهده دارند نیز روز گذشته در این خصوص حملات تند و تیزی متوجه دولت حسن روحانی کردهاند. به نظر میرسد دامنه این حملات سازمانیافته در روزهای آینده نیز همچنان ادامه داشته باشد.