اینکه طرفداران روحانی می نویسند “رای ندادن در انتخابات” مانند “رای دادن به رییسی یا قالیباف” است، یکی از بی اساس ترین و غیردموکراتیک ترین سخنانی است که این روزها گفته میشود. کسانی که رای نمیدهند قاعدتا “تفاوت اصولی” میان هیچ یک از کاندیداها نمی بینند و ریاست جمهوری هیچ یک از آنها برایشان فرقی ندارد، حتی اگر منکر تفاوت روحانی و رییسی و قالیباف نباشند. کسی که ادعا میکند اگر رای ندهید یعنی به رییسی و قالیباف رای داده اید، در اصل با دیکتاتورمنشی ادعا میکند که مخالفان اقتدارگرایی در ایران فقط رای دهندگان به روحانی هستند؛ این یکی از مزخرفترین ادعاهاست.
طرفداران هر کس باید سعی کنند دیگران را قانع به رای دادن کنند، نه اینکه با برچسب زدن به دیگران تلاش کنند آنها را مرعوب سازند.
از سوی دیگر کسانی هم که ادعا میکنند هر کس که در #انتخابات شرکت می کند و (به روحانی) رای میدهد، خائن و حامی نظام است، ادعایی گزاف و بی اساس میکنند. اساسا رای دادن یا ندادن را نمیتوان به دیگران اجبار و اجحاف کرد و تنها میتوان برای رای دادن یا ندادن استدلال کرد و دلایل خود را برشمرد. اتهام خیانت زدن به رای دهندگان یا رای ندهندگان نشانه خودرایی و تعصب است.
به طرفداران روحانی و اصلاح طلبان پیشنهاد میکنم برای قانع کردن دیگران به رای دادن استدلال کنید و اگر آنها قانع نشدند به نظر آنها احترام بگذارید و به آنها برچسب نزنید. اگر انتخابات دو مرحله ای شود که احتمال آن کم نیست، در دور دوم انتخابات به رای بخشی از کسانیکه به روحانی رای نداده اند نیاز دارید. رفتار تحقیرآمیز شما و کمپین تان در دوران انتخابات با کسانی که قصد رای دادن ندارند، در دور دوم انتخابات پاشنه آشیلتان می شود. شما در دور دوم انتخابات به سختی بتوانید آرای معیشت خواه را با خود همراه کنید و باید تلاش کنید که آرای تحول خواهان را کسب کنید.
دولت و تیم روحانی عملکرد و ایستادگی قابل قبولی نداشته که چنگی به دل تحول خواهان بزند؛ حداقل بعنوان حامی دولت تلاش کنید تا گفتار و رفتارتان با منتقدان محترمانه باشد! در غیر اینصورت شکست روحانی – اگرناشی از تقلب نباشد – نتیجه عملکرد دلسردکننده او و رفتار پرخاشگرایانه حامیان اوست
چهار تذکر به محمد خاتمی درباره انتخابات
محمد خاتمی، رییسجمهوری اسبق ایران، ضمن حمایت از نامزدی حسن روحانی برای انتخابات ریاستجمهوری ۹۶ گفته است: انتخاب نشدن آقای روحانی احتمال بازگشت انزوای بینالمللی و تحریمها را افزایش خواهد داد. به گزارش سایت رسمی آقای خاتمی، وی روز سهشنبه ۱۲ اردیبهشت در دیدار با اعضای شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان گفته است:«همانطور که آقای جهانگیری و عقلای کشور باور دارند مصلحت مردم و کشور در تداوم دولت روحانی است».
✔️تذکر اول ـ آقای خاتمی، چشمهای خود را باز کنید. جمهوری اسلامی و حکومت روحانیان عامل انزوای بینالمللی مردم ایران است. بجای عوامفریبی حکومت خود را جمع کنید. بزودی خواهید دید، چه با ریاستجمهوری روحانی و چه با ریاستجمهوری رئیسی و یا قالیباف، انزوای بینالمللی و تحریمها افزایش خواهند یافت. خطر جنگ داخلی نیز به آن افزوده شدهاست.
✔️تذکر دوم ـ چه شد پس از هشت سال ریاست جمهوری شما که چهار سال آن همزمان با استقرار مجلس ششم بود، احمدی نژاد سر برآورد؟ آیا فراموش کردید که پس از آن انتخابات در جمع خبرنگاران گفتید: سالمترین انتخابات را برگزار کردیم؟ یعنی ثمره هشت سال حاکمیت مهمترین فرد اصلاحات ، انتخاب احمدی نژاد در یک انتخابات سالم و پاکیزه بوده است!
تذکر سوم ـ آقای خاتمی، حداقل از آقای احمدینژاد یاد بگیرید و شرافت خود را در گرو بقای حکومت سر تا پا فاسد خود نگذارید. احمدینژاد وقتی به حاشیه رانده میشود، این قدر شرافت و جسارت دارد که در پیام خود از هیچ کاندیدی حمایت نکند و مردم را به شرکت در انتخابات دعوت نکند. شما چطور؟ … ما رای یواشکی شما را در دماوند فراموش نمیکنیم.
✔️تذکر چهارم ـ آنانی که عقلای کشور مینامید، باعث نابودی ایران شدهاند. برای مردم مصلحت تعیین نکنید. این گفتار همان قیمگرایی و شالوده نظریه منحط ولایتفقیه است که مردم را قاصر و محجور میشمارد. بدانید اگر مردم امکان انتخابات آزاد داشته باشند، از شما و همقطاران شما عاقلتر هستند و مصلحت خود را بهتر تشخیص میدهند. در آن صورت شما باید به همان گوشه کتابخانه مالوف خود بروید و همگی از طمع حکومت بر مردم دست بردارید.
#امتناع